Салат з моцарелою та авокадо швидко стане одним з ваших фаворитів. Поєднання улюблених інгредієнтів та особливий смак ще нікого не залишали байдужим.
Не пропустіть Смачно та корисно: рецепт сочевиці з курячими гомілками по-європейськи
Рецепт салату з моцарелою та авокадо
Час: 15 хвилин
Порцій: 2
Соковита вечеря / Фото prakty kulinarni
Приготування:
- Наріжте листя салату, викладіть на красиву тарілку.
- Додайте розрізані навпіл помідори.
- Збризніть нарізаний авокадо лимонним соком, перекладіть на блюдо.
- Додайте моцарелу, порізану на півкільця (попередньо вийнявши її з маринування і обсушивши на паперовому рушнику), цибулю-шалот (або червону цибулю), нарізану пір'ям, сушені помідори, нарізані соломкою, гарбузове насіння.
- Змішайте бальзамічний оцет з медом і оливковою олією. Полийте салат. Посипте свіжомеленим перцем.