Смачна та легка вечеря: як приготувати швидкий салат з моцарелою та авокадо

12 травня 2023, 17:37
Читать новость на русском

Джерело:

praktykulinarni

Такий салат стане чудовою весняною вечерею для тих, хто хоче тримати себе у формі. Швидка смачна страва – це саме те, що хочеться отримати після важкого робочого дня.

Салат з моцарелою та авокадо швидко стане одним з ваших фаворитів. Поєднання улюблених інгредієнтів та особливий смак ще нікого не залишали байдужим.

Не пропустіть Смачно та корисно: рецепт сочевиці з курячими гомілками по-європейськи

Рецепт салату з моцарелою та авокадо

Час: 15 хвилин
Порцій: 2

Соковита вечеря / Фото prakty kulinarni

Інгредієнти:
– 1 пучок салату ромен;
– 200 грамів помідорів чері;
– пів авокадо;
– 2 столові ложки лимонного соку;
– 125 грамів моцарели;
– 1 невеликий шалот;
– 4 сушені помідори;
– 2 столові ложки очищеного насіння гарбуза;
– свіжомелений перець до смаку;
– 1,5 столової ложки бальзамічного оцту;
– 1 чайна ложка меду;
– 3 столові ложки оливкової олії.

Приготування:

  • Наріжте листя салату, викладіть на красиву тарілку.
  • Додайте розрізані навпіл помідори.
  • Збризніть нарізаний авокадо лимонним соком, перекладіть на блюдо.
  • Додайте моцарелу, порізану на півкільця (попередньо вийнявши її з маринування і обсушивши на паперовому рушнику), цибулю-шалот (або червону цибулю), нарізану пір'ям, сушені помідори, нарізані соломкою, гарбузове насіння.
  • Змішайте бальзамічний оцет з медом і оливковою олією. Полийте салат. Посипте свіжомеленим перцем.