Кава є улюбленим напоєм, без якого ми не можемо уявити свій початок дня. Втім, її характерний гіркуватий присмак може подобатися не всім. Якщо ви серед цих людей, то допомогти пом'якшити смак напою допоможе один простий спосіб.

Цікаво Можливо, ви цього не знали: чому при варінні бульйону м'ясо не варто класти у холодну воду

Як пом'якшити смак кави

Напевно, кожен знає, що якщо додати до кави молоко, то її смак буде не таким вираженим. Але це не єдине рішення.

Такий смачний напій / Фото unsplash

Можна скористатися одним простим прийомом: до кави слід додати дрібку солі. Цей простий інгредієнт пом'якшить гіркоту кави та допоможе виділити солодкуватий аромат.

Окрім того, на напої з'явиться характерна піна. Також сіль усуне кислоту в каві, через яку вона вимивається з організму. Єдине застереження: людям з гіпертонією варто уникати кави, приготованої у такий спосіб.

Які спеції слід додати до кави

Додавання спецій до кави може створити унікальний та цікавий смак. Ось деякі спеції, які можна додавати до кави для різноманітності.

Експериментуйте зі спеціями, щоб знайти той смак, який вам найбільше подобається. Пам'ятайте, що краще починати зі невеликої кількості та насолоджуйтеся експериментами!