Відомий італійський шеф-кухар Марко Черветті поділився рецептами зі своїми шанувальниками. Зазвичай гострі супи готують з пастою том ям, лаймом з додаванням грибів, креветок або м'яса.

Читайте також Сирний суп: домашній рецепт від Марко Черветті

Рецепт супу Том ям

  1. Для приготування супу обсмажте на пательні з олією пасту, додайте 0,5 літра води, доведіть до кипіння.
  2. Помийте, почистіть креветки, додайте до супу.
  3. Помийте гриби, розріжте на 4 частини, викладіть у каструлю.
  4. Томати помийте, додайте до супу, вичавіть сік лайму, доведіть до кипіння.

Рецепт супу Том кха

  1. Для приготування супу обсмажте на пательні з олією пасту, додайте води 0,5 літра, доведіть до кипіння.
  2. Галангал, лемонграс помийте, наріжте скибочками.
  3. У каструлю з супом додайте кокосове молоко.
  4. Філе курятини помийте, викладіть у каструлю.
  5. Помийте гриби, розріжте на 4 частини, викладіть у каструлю.
  6. Томати помийте, додайте до супу. Далі – додайте креветкову пасту, цукор, варіть декілька хвилин, доведіть до кипіння.
  7. Помийте кінзу, подрібніть ножем.
  8. Помийте, наріжте скибочками гострий перець. Викладіть готовий суп у тарілки, зверху викладіть подрібнену кінзу, гострий перець. Смачного!

Супи Том кха і Том ям – рецепт від Марко Черветті у відео: