Секрет смачного томатного соку полягає в невеликому додаванні селери. Саме цей інгредієнт надає освіжаючий і трохи пікантний смак. Цей сік варто готувати у самий пік сезону, адже для нього підійдуть навіть перестиглі плоди.
Це цікаво Для літніх вечорів: салат з курячими стріпсами, грушею і сиром
Рецепт томатного соку
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Як же смачно / Фото unsplash
Приготування:
- Помідори помийте, наріжте шматочками і покладіть в каструлю з товстим дном.
- До помідорів додайте нарізану селеру.
- Доведіть до кипіння, зніміть з вогню.
- Помідори перетріть через сито, викиньте насіння і залишки шкірки.
- Знову закип'ятіть сік та посоліть до смаку.
- Розлийте гарячий томатний сік у пляшки або банки, що закручуються. Вони обов'язково мають бути чисті та простерилізовані.
- Готові пляшки або банки накрийте ковдрою і залиште остигати.