Швидко та ситно: як приготувати традиційні німецькі ковбаски на сковорідці
Багато хто вважає, що ковбаски готуються лише на грилі. Але це зовсім не так! Насправді це один з універсальних продуктів, яким без зайвих зусиль можна доповнити обід чи вечерю.
Сьогодні ми хочемо познайомити вас із рецептом ковбасок з тушкованою капустою. Ця класична німецька страва здобула популярність у всьому світі, ставши, зокрема, гордістю Баварії. Доторкнутися до традицій і скуштувати легендарні ковбаски пропонують на найкращих фестивалях та ярмарках країни. При цьому чи не кожен кулінар має власні секрети приготування, які додають страві особливого смаку.
Читайте також Цікаве поєднання: котлети із яловичини та курятини
Та щоб поласувати баварськими ковбасками, необов’язково їхати до Європи. Приготувати їх можна і вдома на звичайній сковорідці. Уже менш як за пів години ви отримаєте повноцінну ситну страву, що вкрай важливо при відключеннях світла.
А щоб приготування було ще легшим та швидшим, обирайте продукцію ТМ Skott Smeat із фермерської яловичини. Задля забезпечення випуску якісної та безпечної продукції на виробництві впроваджені вимоги стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT), Система управління безпечністю харчових продуктів та здійснюється постійний контроль за дотриманням їх виконання.
В асортименті виробника ви знайдете два види ковбасок – "Баварські" зі 100% яловичого м’яса та "Барбекю", склад яких доповнений ніжною курочкою.
Як приготувати їх в найкращих традиціях Баварії – ділимося у простому рецепті.
Яловичі ковбаски з капустою та чорносливом
- Час: 25 хвилин
- Порції: 4
– упаковка яловичих ковбасок "Баварські" від ТМ Skott Smeat;
– половина білоголової капусти;
– 10 штук чорносливу;
– 2 зубчики часнику;
– мелений червоний перець;
– чорний мелений перець;
– олія;
– сіль.
Приготування:
- Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні. Обсмажте на ній яловичі ковбаски по 2 – 3 хвилин з кожного боку. Перекладіть їх на тарілку.
- На тій самій сковорідці протушкуйте дрібно насічену білоголову капусту. Додайте спецій та перемішайте. Накрийте кришкою і тушкуйте 10 хвилин. Якщо потрібно – влийте трішки води.
- Вичавіть до капусти часник, додайте нарізаний чорнослив, перець та ковбаски (за бажанням їх можна нарізати великими шматками). Протушкуйте все разом ще 10 хвилин та подавайте страву до столу.
Смачного!