Як приготувати вінегрет: легкий рецепт салату від Лізи Глінської

7 січня 2021, 10:25
Читать новость на русском

Надзвичайно легкий овочевий салат до святкового столу, який сподобається усій родині.

Єлизавета Глінська поділилась рецептом на своїй сторінці в інстаграм. Чудовий салат для тих, хто піклується про своє здоров'я та фігуру.

Читайте також Грузинський салат від Лізи Глінської: святковий рецепт

"Вінегрет"

Інгредієнти:
– 600 г буряка;
– 300 г моркви;
– 300 г картоплі;
– 1/2 шт. цибулі;
– соняшникової олії;
– 200 г солоних огірків;
– 300 г квашеної капусти;
– сіль.
  1. Для приготування салату помийте овочі, відваріть у підсоленій воді буряк, моркву, картоплю до готовності. Очистіть цибулю, наріжте кубиками.
  2. Очистіть буряк, наріжте кубиками, викладіть в миску, додайте олії, перемішайте.
  3. Моркву, картоплю очистіть від шкірки, наріжте кубиками, потім огірки – кубиками. Додайте до буряка картоплю, моркву, цибулю, огірки і квашену капусту. Далі – додайте сіль за смаком, перемішайте. Смачного!

Салат "Вінегрет" – рецепт від Лізи Глінської у відео: