Цей рецепт яєчні стане для вас справжнім відкриттям. Її часто готують у відомих ресторанах, тому повірте – цю варіацію точно потрібно спробувати подати до свого столу.
Цікаво Готуємо смачні та соковиті курячі котлети: 3 рецепти, які вразять усю родину
Рецепт яєчні по-турецьки
Час: 10 – 15 хвилин
Порцій: 2
Приготування:
- Наливаємо у каструлю води на 4 сантиметри та доводимо до кипіння.
- Йогурт кладемо у жароміцну миску, солимо та додаємо часник.
- Ставимо миску в каструлю, але вона не повинна торкатися дна.
- Помішуємо йогурт, поки він не досягне консистенції збитих вершків.
- Вимикаємо вогонь під каструлею. В окремому посуді топимо вершкове масло, щоб воно стало горіхово-коричневим. Вимикаємо вогонь, додаємо олію, перець та відставляємо.
- Потім готуємо яйця-пашот. Білки повинні застигнути, а жовтки залишитися рідкими.
- У тарілці подаємо яйце-пашот, частину йогурту, поливаємо вершковим маслом, посипаємо кропом та кладемо свіжі тости.
Смачного!