Фаршировані яйця – це гарна ідея не лише для великодніх свят, але загальна тематика просто не дозволяє оминути їх увагою. Ось кілька простих рецептів начинок, які точно змусять ваших гостей просити поділитися рецептом.

Читайте також Великодні страви із курячого філе стегна, від яких усі будуть у захваті

Начинка з авокадо

Приготування:

  • Авокадо розрізаємо навпіл, прибираємо кісточку та перекладаємо м'якуш у тарілку.
  • Додаємо жовтки, сіль та сік лимона.
  • Розминаємо виделкою або перебиваємо у блендері до утворення однорідної маси.

Начинка з оселедцем

Приготування:

  • Філе оселедця змішуємо з цибулею та перебиваємо у блендері до утворення однорідної консистенції.
  • Додаємо жовтки, вершкове масло та ще раз добре вимішуємо.
  • За бажанням можна досолити та поперчити.

Рецепт з тунцем

Приготування:

  • Тунець кладемо у глибоку миску та добре розминаємо виделкою.
  • Додаємо жовтки та цибулю, добре перемішуємо до однорідності.
  • Пробуємо на смак та за потреби досолюємо.