Фаршировані яйця на Великдень: оригінальні начинки, які точно вразять ваших гостей

15 квітня 2023, 08:06
Читать новость на русском

Великодній стіл просто неможливо уявити без варених яєць. Не обов'язково частувати гостей лише крашанками та писанками, адже можна скористатися більш оригінальними опціями.

Фаршировані яйця – це гарна ідея не лише для великодніх свят, але загальна тематика просто не дозволяє оминути їх увагою. Ось кілька простих рецептів начинок, які точно змусять ваших гостей просити поділитися рецептом. 

Читайте також Великодні страви із курячого філе стегна, від яких усі будуть у захваті

Начинка з авокадо

Інгредієнти

– 1 авокадо;
– 3 жовтки;
– столова ложка соку лимона;
– дрібка солі.

Приготування: 

  • Авокадо розрізаємо навпіл, прибираємо кісточку та перекладаємо м'якуш у тарілку.
  • Додаємо жовтки, сіль та сік лимона.
  • Розминаємо виделкою або перебиваємо у блендері до утворення однорідної маси.

Начинка з оселедцем

Інгредієнти

– 100 грамів філе оселедця;
– 30 грамів ріпчастої цибулі;
– 3 жовтки;
– 40 грамів розм'якшеного вершкового масла.

Приготування

  • Філе оселедця змішуємо з цибулею та перебиваємо у блендері до утворення однорідної консистенції. 
  • Додаємо жовтки, вершкове масло та ще раз добре вимішуємо.
  • За бажанням можна досолити та поперчити. 

Рецепт з тунцем

Інгредієнти

– 80 грамів тунця;
– 30 грамів дрібно посіченої цибулі;
– 3 жовтки;
– сіль до смаку.

Приготування

  • Тунець кладемо у глибоку миску та добре розминаємо виделкою.
  • Додаємо жовтки та цибулю, добре перемішуємо до однорідності.
  • Пробуємо на смак та за потреби досолюємо.