Запечені яблука завжди смакуватимуть, адже вони м'які та соковиті, а прянощі додають їм особливих ноток та аромату. Такий десерт можна як тим, хто дотримується здорового харчування, так і тим, хто просто жити не може без солодощів.

Читайте також Осіння страва за 45 хвилин: готуємо курячі гомілки з гарбузом та фетою

Спробуйте цей варіант запечених яблук разом із корицею та здивуйте рідних неймовірним смаком. Також додатково можна полити все медом, або начинити домашнім сиром.

Рецепт запечених яблук

  • Час: 30 – 40 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Ретельно миємо яблука, зрізаємо трішки низ, аби вони стояли.
  • Видаляємо серединку з насінням, вставляємо туди паличку кориці та поливаємо медом за бажанням.
  • Розігріваємо духовку до 180 градусів та випікаємо яблука 30 – 40 хвилин до готовності.
  • Подаємо гарячими або охолодженими.

Смачного!