Запечені яблука завжди смакуватимуть, адже вони м'які та соковиті, а прянощі додають їм особливих ноток та аромату. Такий десерт можна як тим, хто дотримується здорового харчування, так і тим, хто просто жити не може без солодощів.
Читайте також Осіння страва за 45 хвилин: готуємо курячі гомілки з гарбузом та фетою
Спробуйте цей варіант запечених яблук разом із корицею та здивуйте рідних неймовірним смаком. Також додатково можна полити все медом, або начинити домашнім сиром.
Рецепт запечених яблук
- Час: 30 – 40 хвилин
 - Порції: 2
 
Приготування:
- Ретельно миємо яблука, зрізаємо трішки низ, аби вони стояли.
 - Видаляємо серединку з насінням, вставляємо туди паличку кориці та поливаємо медом за бажанням.
 - Розігріваємо духовку до 180 градусів та випікаємо яблука 30 – 40 хвилин до готовності.
 - Подаємо гарячими або охолодженими.
 
Смачного!


