Для того, щоб розм’якшити капустяний лист, часто використовують мікрохвильовку, духовку або кип’яток. 24 канал знайшов інший спосіб, який не тільки значно пришвидшить процес, а й залишить зночно менше брудного посуду на кухні.
Читайте Курка – всьому голова: чому саме це м'ясо має бути у продуктовому кошику
Секрет досвідчених господинь
Для приготування голубців листочки необхідно правильно заготовити. Розділіть качан капусти на чотири частини та зніміть верхні листя. Їх викиньте, а нижні шари розкладіть на дошці.
Візьміть молоток для відбивних і акуратно відбийте листя з однієї сторони. У процесі вони можуть трішки порватися.
Традиційна страва на святковому столі / Фото unsplash
Викладіть улюблену начинку на кожен лист і ретельно згорніть. Якщо вам траплятимуться невеликі листки, покладіть їх так, щоб вони покривали один одного і загорніть.
Листочки, які залишаться або тверді частинки не викидайте – ними можна вистелити дно каструлі, у якій будуть варитися голубці.
Якщо ви непохитний традиціоналіст і обираєте тільки класичні способи підготовки листя капусти, то й тут у нас є кілька секретів.