Цей смаколик не потребує зусиль та особливих кулінарних навичок, тож якщо ви полюбляєте готувати з дітьми, то це чудова опція. Ще одна перевага цього рецепту – ви легко можете вдосконалити його улюбленими додатками на свій розсуд.

Читайте також Вишукані страви зі "Сніжним крабом": 5 небанальних рецептів на свята і кожен день

Лимонний кекс

Час: 1 година

Порцій: 8 – 10

Приготування:

  1. Духовку розігріваємо до 180 градусів.
  2. Форму для хліба застеляємо пергаментом та змащуємо маслом.
  3. У кухонному комбайні змішуємо цукрову пудру і масло. Продовжуємо збивати та додаємо яйця по одному. Потім додаємо борошно і цедру, збиваємо до однорідності.
  4. Виливаємо тісто у форму, розрівнюємо та випікаємо 50 – 55 хвилин.
  5. Тим часом змішуємо лимонний сік та цукрову пудру. Коли кекс трішки охолоне – полийте його глазур'ю і подавайте через кілька хвилин.

Смачного!