Ці кекси підкорюють усіх, хто любить поласувати солоденьким, але не бажає витрачати багато часу та зусиль на його приготування. Коричневий цукор та мелені горіхи збережуть вологість кексів, а пухка кавова глазур доповнить неймовірне враження від десерту.

Читайте також Три смачні закуски до столу нашвидкуруч: прості рецепти

Рецепт кавових кексів

Час: 30 хвилин

Порцій: 12 кексів

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 190 градусів. Приготуйте 12 паперових або силіконових формочок для кексів.
  • Цукор, борошно, мелені горіхи, какао, розпушувач, розтоплене масло та яйця помістіть у велику миску. Додайте каву та збийте до однорідності.
  • Розподіліть суміш між формочками та випікайте 16 – 18 хвилин. Залиште кекси охолоджуватися.
  • Готуємо глазур: у миску кладемо масло, потім просіюємо цукрову пудру. Змішуємо каву, ваніль та молоко і вливаємо у масляну суміш. Збиваємо, поки маса не стане блідою та пишною.
  • Покриваємо кекси глазур'ю та посипаємо какао.

Смачного!