Існує багато способів приготування котлет, та особливо популярними є рецепти з курятини, інформує 24 Канал. Зокрема, котлети по-київськи та кордон блю – страви, що підійдуть як для буденної, так і до святкової трапези.

Читайте також Розпочинаємо сезон смаженого м'яса правильно: смачні страви з курятини, які потішать друзів

Та відтворити такі котлети вдома – це ціле мистецтво. Процес приготування включає багато етапів – від обробки м’яса до підготовки начинки та смаження. Усе це забирає багато часу, а найменша помилка чи відхилення від пропорцій в інгредієнтах можуть зіпсувати результат.

Заморожені котлети від ТМ "Легко!" дозволять насолодитися вишуканими стравами вдома

Однак поласувати соковитими та апетитними котлетками вдома цілком реально, і не докладаючи особливих зусиль. Для цього можна придбати готові заморожені продукти ТМ "Легко!". Зокрема, бренд пропонує заморожені варіанти котлет по-київськи та кордон блю, які виготовлені з найякіснішого курячого філе, що після приготування вразить ніжною текстурою. Подбав виробник і про паніровку, яка при смаженні чи запіканні стає хрусткою та ідеально золотистого кольору, що сподобається як дорослим, так дітям.

Особливу увагу привертає і начинка. Так, суміш вершкового масла з кропом робить котлети по-київськи "Легко!" довершеними, а імбир та інші спеції додають їм пряного смаку. Водночас ніжний сир та шинка у котлетах кордон блю дозволять по-справжньому розкрити смак цієї страви.

Котлети кордон блю – ідеальна страва на щодень та свято / Фото ТМ "Легко!"

Щоб отримати ці довершені страви, не потрібно бути професійним кулінаром, адже із ТМ "Легко!" впорається навіть новачок на кухні. Достатньо відкрити упаковку та відправити котлети по-київськи чи кордон блю на сковорідку або ж в духовку. Менш як 15 хвилин – і ви та ваші рідні вже смакуватимете особливі страви з курятини.

А як саме можна посмажити смачні та соковиті котлети по-київськи чи кордон блю та чим їх найкраще доповнити, розповідаємо у покрокових рецептах.

Котлета "Кордон блю" з рисом та овочами

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2

Готуємо котлети кордон блю всього за 15 хвилин / Фото ТМ "Легко!"

Приготування:

  1. Розігріваємо сковорідку з олією. Обсмажуємо на середньому вогні котлети з обидвох сторін упродовж 15 хвилин.

  2. Відварюємо рис у підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці.

  3. Коли крупа буде готовою, обсмажуємо овочі на сковорідці з маслом упродовж 8 хвилин та додаємо до них рис. Заправляємо спеціями та перемішуємо. Тушкуємо все ще 5 хвилин.

  4. Подаємо котлети кордон блю з рисом та овочами, а також нарізаним свіжим помідором.

Котлета по-київськи зі свіжим салатом

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2

Котлету по-київськи можна приготувати за лічені хвилини / Фото ТМ "Легко!"

Приготування:

  1. Розігріваємо сковорідку з олією. Обсмажуємо на середньому вогні котлети по-київськи 15 хвилин, періодично перевертаючи з обидвох боків.

  2. Змішуємо листя салату з половинками томатів чері, заправляємо олією та спеціями.

  3. Подаємо котлети по-київськи разом із салатом та скибочками лимона.

Смачного!

Де знайти котлети від ТМ "Легко!"

Страви від ТМ "Легко!", зокрема, котлети по-київськи та кордон блю, представлені у відділах заморожених продуктів магазинів МЕТРО, Сільпо, Фора, Новус, МегаМаркет, Таврія, Копійка, Велика Кишеня, Варус, Велмарт. Продукція бренду може бути відсутня у певних магазинах перелічених мереж.

З повним переліком продукції ТМ "Легко!" можна ознайомитись на сайті "Легко!", а також на офіційних сторінках у соцмережах Facebook та Instagram.