Бюджетна страва, яка потішить смаком та не змусить довго стояти біля плити – хіба ж це не знахідка на вихідні? Кілька добре знайомих інгредієнтів, кілька хвилин, і справжня кулінарна насолода вже на вашому столі.

Читайте також Секрет – у м'ясі: як приготувати соковите філе стегна на мангалі

Рецепт спагетті з песто

Час: 15 хвилин

Порцій: 4

Приготування:

  • Спагетті варимо за інструкцією на упаковці. Зливаємо, але трішки води залишаємо, і повертаємо спагетті у каструлю.
  • Капусту, арахіс та часник змелюємо у блендері.
  • Додаємо у блендер сир, олію та трішки води зі спагетті і ще раз збиваємо. Приправляємо сіллю та перцем.
  • Змішуємо спагетті з соусом та помішуємо кілька хвилин на середньому вогні.
  • Подаємо до столу, трішки посипавши сиром.