Бюджетна страва, яка потішить смаком та не змусить довго стояти біля плити – хіба ж це не знахідка на вихідні? Кілька добре знайомих інгредієнтів, кілька хвилин, і справжня кулінарна насолода вже на вашому столі.
Читайте також Секрет – у м'ясі: як приготувати соковите філе стегна на мангалі
Рецепт спагетті з песто
Час: 15 хвилин
Порцій: 4
Приготування:
- Спагетті варимо за інструкцією на упаковці. Зливаємо, але трішки води залишаємо, і повертаємо спагетті у каструлю.
- Капусту, арахіс та часник змелюємо у блендері.
- Додаємо у блендер сир, олію та трішки води зі спагетті і ще раз збиваємо. Приправляємо сіллю та перцем.
- Змішуємо спагетті з соусом та помішуємо кілька хвилин на середньому вогні.
- Подаємо до столу, трішки посипавши сиром.