20 травня,
                    18:30
                
                Те, що треба на вихідні: 15 хвилин – і спагетті з песто вже на вашому столі
Джерело:
ВВС FoodВихідні – це час, який потрібно витрачати на себе, а не проводити його на кухні. Втім, щось їсти таки потрібно, тому легкі рецепти смачних страв завжди стануть у пригоді.
Бюджетна страва, яка потішить смаком та не змусить довго стояти біля плити – хіба ж це не знахідка на вихідні? Кілька добре знайомих інгредієнтів, кілька хвилин, і справжня кулінарна насолода вже на вашому столі.
Читайте також Секрет – у м'ясі: як приготувати соковите філе стегна на мангалі
Рецепт спагетті з песто
Час: 15 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 400 грамів спагетті;
 – 200 грамів дрібно нарізаної капусти;
 – 100 грамів солоного смаженого арахісу;
 – 1 – 2 зубчики часнику;
 – 4 столові ложки дрібно натертого сиру;
 – для подачі: оливкова олія, сіль та перець.
Приготування:
- Спагетті варимо за інструкцією на упаковці. Зливаємо, але трішки води залишаємо, і повертаємо спагетті у каструлю.
 - Капусту, арахіс та часник змелюємо у блендері.
 - Додаємо у блендер сир, олію та трішки води зі спагетті і ще раз збиваємо. Приправляємо сіллю та перцем.
 - Змішуємо спагетті з соусом та помішуємо кілька хвилин на середньому вогні.
 - Подаємо до столу, трішки посипавши сиром.