Приготування курочки за цим рецептом потребуватиме трішки часу, адже м'ясо повинне добре замаринуватися. Повірте – результат точно вартує очікування.

Читайте також Складні страви вдома – це "Легко!": як швидко приготувати котлети по-київськи чи кордон блю

Подавати цю курочку найкраще з салатом та картоплею, а якщо ви готуєте її для перегляду серіалу, то буде достатньо улюбленого соусу та кількох шматочків свіжого хліба.

Рецепт смаженої курятини

Час: 30 хвилин + ніч для маринування м'яса

Порцій: 4

Приготування:

  • Всі інгредієнти для маринаду змішуємо у великій мисці. Додаємо курочку та дуже добре перемішуємо. Ставимо в холодильник на ніч.
  • Розігріваємо духовку до 220 градусів та застеляємо деко пергаментним папером.
  • Всі інгредієнти для кляру змішуємо у глибокій мисці.
  • Занурюємо курочку у суміш, щоб вона добре покрилася нею з усіх боків.
  • Викладаємо курочку на деко, кожен шматочок курочки потрібно злегка збризнути олією.
  • Ставимо деко на верхній рівень, час приготування – 20 – 30 хвилин.
  • Подаємо до столу гарячою з улюбленим гарніром, салатом та соусом.