Приготування цієї страви не потребує часу та зусиль, тому вона стане чудовою опцією для обіду або вечері. Кілька простих маніпуляцій – і смачна трапеза вже на вашому столі.

Читайте також Для святкового столу та зустрічі з друзями: простий рецепт вишневої наливки

Рецепт курячого філе з горошком

Час: 25 хвилин

Порцій: 4

Приготування:

  1. Філе нарізаємо тонкими смужками.
  2. Кабачки нарізаємо по діагоналі, ширина скибочок – десь 4 – 5 міліметрів.
  3. Розігріваємо сковорідку, додаємо олію.
  4. Викладаємо курку, горошок та кабачок. Додаємо соус песто.
  5. Накриваємо пательню кришкою та часто її струшуємо. Готуємо 10 хвилин.
  6. Солимо та перчимо страву. Вливаємо вершки, накриваємо кришкою та готуємо ще 5 хвилин.
  7. Подаємо з улюбленим гарніром.

Смачного!