2 липня,
10:23
Смачна страва для сім'ї за лічені хвилини: готуємо соковите філе з горошком та кабачком
Джерело:
zhenskiy.kyiv.uaЦя страва має усі шанси на те, щоб стати вашою улюбленою. Інгредієнти для неї потрібні найпростіші, а результат вражає з першого шматочка.
Приготування цієї страви не потребує часу та зусиль, тому вона стане чудовою опцією для обіду або вечері. Кілька простих маніпуляцій – і смачна трапеза вже на вашому столі.
Читайте також Для святкового столу та зустрічі з друзями: простий рецепт вишневої наливки
Рецепт курячого філе з горошком
Час: 25 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:– 2 курячих філе;
– 400 грамів зеленого горошку;
– 3 кабачки;
– 2 столові ложки соусу песто;
– 150 мілілітрів вершків (22%);
– 1 столова ложка оливкової олії;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Філе нарізаємо тонкими смужками.
- Кабачки нарізаємо по діагоналі, ширина скибочок – десь 4 – 5 міліметрів.
- Розігріваємо сковорідку, додаємо олію.
- Викладаємо курку, горошок та кабачок. Додаємо соус песто.
- Накриваємо пательню кришкою та часто її струшуємо. Готуємо 10 хвилин.
- Солимо та перчимо страву. Вливаємо вершки, накриваємо кришкою та готуємо ще 5 хвилин.
- Подаємо з улюбленим гарніром.
Смачного!
Варто знати усім: яка помилка псує колір борщу.