Під час смаження на пательні печериці випускають багато води. Тому краще не накривайте її кришкою.

Варто спробувати Можна їсти відрами: приготуйте розкішний корейський салат з крабовими паличками

Скільки треба смажити печериці

Час приготування залежатиме від сили вогню.

  • Якщо смажити великі печериці на великому вогні, то вистачить 10 хвилин. При цьому гриби потрібно постійно перевертати лопаткою.
  • Дрібні ж шматочки на великому вогні можна приготувати й за 5 хвилин.

Також час готування залежить від кількості печериць на пательні. Тому не кладіть багато грибів, адже інакше доведеться їх довго смажити. В самому кінці страву можна посолити та поперчити до смаку.

Скільки смажити гриби з цибулею

Гриби з цибулею готуються дуже просто.

  • Можна смажити печериці та цибулю на одній пательні. Спочатку покладіть гриби та готуйте їх 10 – 15 хвилин. Коли вода випарується, додайте нарізану цибулю і долийте зовсім небагато олії. Досмажте все разом ще 10 – 15 хвилин, постійно перемішуючи. В кінці посоліть і поперчіть.
  • Можна готувати цибулю та печериці на різних сковородах. Обсмажте цибулю до золотистої скоринки. Паралельно на другій пательні посмажте печериці 10 – 15 хвилин. В самому кінці все з'єднайте й 1 хвилинку обсмажте разом, щоб смаки об'єдналися.

Заморожені печериці смажаться 10 – 15 хвилин. Їх треба викладати у добре розігріту пательню, заздалегідь не розморожуючи. Готуйте, постійно перемішуючи. Коли вже волога випарувалася, посоліть та поперчіть до смаку.