Якщо не знаєте, як правильно смажити білі гриби, скористайтеся цим простим рецептом. Він стане вашим улюбленим.
Варто спробувати Такої смакоти ви ще не їли: готуємо курячий паштет з мармеладом з перців та апельсину
Як смажити білі гриби
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Білі гриби мають неперевершений смак / Фото Unsplash
Приготування:
- Гриби почистьте, помийте та поріжте на кілька частин в залежності від розміру.
- Засипте гриби у киплячу підсолену воду та проваріть 15 – 20 хвилин. Після цього відкиньте їх на друшляк та дайте воді стекти.
- Висипте гриби на пательню та смажте 20 хвилин на гарячому смальці.
- Додайте нарізану півкільцями цибулю, посоліть, поперчіть та смажте, поки цибуля не стане золотистою.