24 липня,
18:55
І тоді котлети будуть ідеальними: які правильні пропорції солі у фарші
Основні тези
- Правильна пропорція солі у фарші впливає на консистенцію м'яса при готуванні котлет.
- Багато людей солять фарш "на око", але це може негативно вплинути на результат.
- Є формула, яка перевірена часом та стравою.
Здавалось б, немає нічого простішого, аніж посолити м'ясо. Та виявляється, що порушення пропорції негативно вплине на результат.
Як роблять усі
Якщо ви готуєте котлети зі свинини або яловичини, то просто мусите знати цей секрет. Він стосується такого простого процесу, як соління. Майже всі роблять це "на око", та це треба сприймати як помилку, а не кулінарну традицію.
Читайте також Як з фастфуду, але ще смачніше: чи можливо приготувати нагетси вдома
Річ у тому, що від кількості солі залежить консистенція м'яса. Тому для отримання ідеального результату варто дотримуватися перевірених правил.
Як солити фарш
Якщо ви використовуєте дрібну сіль, то пам'ятайте просту формулу:
Одна ложка солі на кілограм фаршу.Цей секрет стане у пригоді, якщо ви готуєте страву зі свинини, яловичини або індички.
Треба знати: як варити кукурудзу, щоб вона вийшла солодка.