Ніякої гірчинки: як позбутися характерного недоліку брюссельської капусти
Джерело:
PysznosciБрюссельська капуста не лише багата на вітаміни, а й чудово пасує до великої кількості страв. Єдиний її недолік – гірчинка, але є спосіб, який дозволить легко її позбутися.
Найбільш поширений спосіб приготування брюссельської капусти – варіння. Після цього процесу овоч доволі часто набуває гіркуватого присмаку, що подобається далеко не всім. Для того, щоб цього уникнути, варто скористатися одним простими лайфхаками.
Актуально Рибні наґетси для всієї родини: підійдуть до пісного столу
Як готувати брюссельську капусту, щоб вона не була гіркою
Для того, щоб гірка брюссельська капуста більше ніколи не була проблемою, можна скористатися двома простими кулінарними прийомами. Який саме увійде у ваш арсенал – дозволить вирішити практика.
Прості кроки – і жодної гіркоти / Фото Pexels
Перше, що можна зробити – це заморозити свіжу капусту. Після цього простого процесу вона не матиме гіркоти, у який би спосіб ви її не готували.
Якщо часу на це немає, потрібно додати в окріп, у якому вариться капуста, цукор або молоко. Правильні пропорції такі: на 1 літр води потрібно дати чайну ложку цукру або 1 склянку молока.
У цих лайфхаках немає нічого складного, але результат, який вони забезпечать, змусить вас повертатися до них повсякчас, коли захочеться приготувати брюссельску капусту.