Це буде так просто і дуже смачно: рецепт копченої курки
10 квітня 2023,
18:35
Читать новость на русском
Джерело:
Swojski wyrobКопченості – обов'язковий атрибут Великодня. Якщо ви шукаєте страву, яка подарує гарний смак та не потребуватиме багато енергію, то соковита копчена курочка буде ідеальним рішенням.
Ніжне куряче м'ясо – це відмінна опція для копчення як для новачків, так і для бувалих кулінарів. Коптити це м'ясо вкрай легко, а його смак гості та рідні ніколи не оминають увагою.
До теми Ніжний смак у кожному шматочку: рецепт курячих гомілок у вершковому соусі з чебрецем
Рецепт копченої курки
Час: 24 годин + 5 годин
Порцій: 6
Легке та соковите м'ясо / Фото Swojski wyrob
Інгредієнти:– 1 курка;
– 300 грамів солі;
– 6 зубчики часнику;
– 9 горошини запашного перцю;
– 6 лаврових листки;
– щіпка ваших улюблених трав: чебрецю, розмарину, майорану.
Приготування:
- Ретельно змішайте воду з сіллю.
- Додайте подрібнений часник і спеції.
- Помістіть курку в розсіл і залишіть в прохолодному місці на 24 години.
- Помістіть курку в розігріту коптильню. Температура в коптильні повинна бути близько 40 градусів.
- У цих умовах слід коптити курку 3 години.
- Потім частково перекриваємо вихід диму, піднімаємо температуру до 60 градусів і коптимо до тих пір, поки курка не стане золотистою. Зазвичай це займає 2 години.
- Курку можна їсти гарячою або після того, як вона охолоне.