Ніжне куряче м'ясо – це відмінна опція для копчення як для новачків, так і для бувалих кулінарів. Коптити це м'ясо вкрай легко, а його смак гості та рідні ніколи не оминають увагою.
До теми Ніжний смак у кожному шматочку: рецепт курячих гомілок у вершковому соусі з чебрецем
Рецепт копченої курки
Час: 24 годин + 5 годин
Порцій: 6
Легке та соковите м'ясо / Фото Swojski wyrob
Приготування:
- Ретельно змішайте воду з сіллю.
- Додайте подрібнений часник і спеції.
- Помістіть курку в розсіл і залишіть в прохолодному місці на 24 години.
- Помістіть курку в розігріту коптильню. Температура в коптильні повинна бути близько 40 градусів.
- У цих умовах слід коптити курку 3 години.
- Потім частково перекриваємо вихід диму, піднімаємо температуру до 60 градусів і коптимо до тих пір, поки курка не стане золотистою. Зазвичай це займає 2 години.
- Курку можна їсти гарячою або після того, як вона охолоне.