Маринад не тільки скорочує час приготування, але й розм’якшує м’ясо та розкриває весь смак. У цьому рецепті потрібно використовувати лише кілька інгредієнтів, тому ним можна скористатися у будь-якому випадку.
Цікаво Соковита кесаділья чи рагу: що можна приготувати із сосисками "МІНІ"
Рецепт запечених крилець
Час: 45 хвилин
Порцій: 6
Неймовірний смак / Фото unsplash
Приготування:
- Крила розріжте на дві частини.
- З'єднайте спеції, томатну пасту, майонез, соєвий соус, сіль та цукор.
- Все добре перемішайте.
- Залийте крильця соусом. Кожен шматочок має бути покритий маринадом.
- Накрийте страву кришкою і поставте в холодильник мінімум на 60 хвилин.
- Перекладіть крила на деко або гриль.
- Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте 30 хвилин.
- Подавайте в гарячому вигляді!