24 липня,
11:42
Ідеальне рішення для салатів: що робити з перерослими огірками
Джерело:
smachnenkeЗазвичай ми закручуємо на зиму менші хрусткі огірочки. Але якщо у вас є великі овочі – не біда, є чудове рішення й для них.
Ці огірочки стануть прекрасним рішенням для салатів та супів. Потрібно зовсім трішки зусиль, аби взимку у вас був смачний та оригінальний інгредієнт.
Читайте також Такого ви ще точно не їли: подаємо диню з бурратою
Рецепт маринованих огірків на зиму
Час: 1 година
Порцій: 4 банки
Інгредієнти:– нарізані кубиками огірки (з розрахунку на зазначений об'єм);
– 70 грамів солі;
– 50 грамів цукру;
– 70 мілілітрів оцту;
– часник;
– чорний та запашний перець;
– лавровий лист;
– листя хрону.
Приготування:
- Листя хрону та кріп розкладаємо на дно банок. Додаємо по половині зубчика часнику.
- Також кладемо в банки по лавровому листку та по 5 горошинок чорного та духмяного перцю.
- Викладаємо в банки огірки, добре їх утрамбовуємо.
- Заливаємо банки кропом, накриваємо стерилізованими кришками та залишаємо на 20 хвилин.
- Виливаємо воду у каструлю, додаємо цукор та сіль з розрахунку зазначених порцій на літр рідини.
- Доводимо розсіл до кипіння, додаємо оцет.
- Розливаємо розсіл по банках, щільно закриваємо, перевертаємо та укутуємо до охолодження.
Смачного!
Українське гуакамоле: готуємо цікаву намазку на хліб.