15 червня,
12:59
Бюджетно та дуже смачно: як правильно запекти рибу на грилі
Джерело:
ShubaРиба на грилі – друга за популярністю страва після шашлику. Дізнайтеся, як запекти її по-справжньому смачно.
Зокрема, ідеально для гриля підходить скумбрія. Вона вийде неймовірно ніжною.
Варто спробувати Надзвичайно смачний та ароматний: готуємо фантастичний маринад для шашлику з гірчицею
Скумбрія на грилі
- Час: 1 година 30 хвилин
- Порцій: 2
Скумбрію також можна пекти цілою / Фото Unsplash
– 2 скумбрії;
– приправа до риби до смаку.
Для маринаду:
– четвертина лимона;
– 30 мілілітрів соняшникової олії;
– 30 мілілітрів оливкової олії.
Приготування:
- Почищену скумбрію поріжте на шматочки завтовшки 3 – 4 сантиметри та видаліть хребет.
- У мисці змішайте олію, спеції та лимонний сік. Додайте скумбрію, добре перемішайте, маринуйте щонайменше 1 годину.
- Викладіть рибу на решітку для мангала або на гриль і запікайте до готовності.