За цим рецептом страва точно вдасться. Тому обов'язково втільте його в життя.

Варто спробувати Якщо різко захотілось на природу: як замаринувати шашлик всього за 30 хвилин

Шашлик по-грецьки

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Почистьте та подрібніть часник. Куряче філе промийте і наріжте невеликими шматочками.
  2. Покладіть курку, часник, орегано, сіль, перець, олію та лимонний сік у великий герметичний пакет або контейнер. Все добре перемішайте, щоб покрити кожен шматочок курки. Маринуйте не менше 2 годин.
  3. Замочіть дерев'яні шпажки. Для цього помістіть їх у велику форму для запікання та покрийте водою принаймні на 1 сантиметр. Витримайте 1 – 2 години.
  4. Попередньо розігрійте гриль на середньому рівні. Нанижіть шматочки курки, залишивши приблизно 1 сантиметр на кінці кожної шпажки.
  5. Помістіть шампури на решітку та готуйте приблизно 3 хвилини з кожного боку або до повної готовності.