Цей рецепт здивує вас простотою та смаком. Обов'язково збережіть його, щоб потім втілити у життя.

Варто спробувати З цим маринадом не гірше ніж зі свинини: апетитний шашлик з курячого філе

Маринад з французькою гірчицею

  • Час: 2 години 20 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Помийте та наріжте м'ясо великими шматками – 5 – 8 сантиметрів мінімум.
  2. Перемішайте м'ясо з французькою гірчицею. Її секрет полягає в тому, що вона здатна пом'якшити будь-яке м'ясо, навіть найжорсткіше, а зерна приємно хрумтять після запікання.
  3. Посоліть та додайте спеції до смаку. Знову перемішайте та залиште маринуватися мінімум на 2 години.
  4. Запікайте над розпеченим вугіллям до готовності та приємної коричневої скоринки.