Сьогодні розповімо, як небанально та смачно приготувати страву, що викличе справжній фурор за новорічним столом. Все, що для цього потрібно – курячі гомілки та домашнє вишневе варення.
Читайте також Святкові гомілки з апельсинами і яблуками: готуємо страву для різдвяного столу за пів години
Зробити цю страву ще смачнішою допоможе якісна курятина від ТМ "Наша Ряба". Надійний український виробник продовжує працювати попри всі труднощі, аби на вашому столі завжди була свіжа курочка.
Ніжне та соковите м'ясо з ретельно зачищеною кісточкою робить гомілки від ТМ "Наша Ряба" найкращим вибором для новорічного столу. Їсти їх значно зручніше, ніж інші частини курочки, і до того не варто турбуватися про забруднені руки.
Тож швидше купуйте гомілки, збирайте найрідніших за святковим столом та разом насолоджуйтеся незвичними лолі-попсами.
А як швидко та смачно приготувати їх – дізнайтеся у нашому рецепті.
Рецепт курячих лолі-попсів
Час: 35 хвилин
Порції: 7
Готуємо новорічні "льодяники" із курячих гомілок / Фото Shutterstock
Приготування:
- Гострим ножем зробіть надрізи навколо основи кістки та зачистіть її від м’яса на кілька сантиметрів. Відділіть по кістці гомілку.
- Розігрійте духовку до 180 – 190 градусів.
- Замаринуйте гомілки у спеціях та вишневому варенні, добре розімніть руками та викладіть на деко. Запікайте 10 хвилин.
- Змастіть курку ще раз маринадом та знову відправте в духовку на 10 хвилин. Через 5 хвилин повторіть процес.
- Подавайте курячі лолі-попси до картоплі, овочів гриль чи зі свіжою зеленню.
Смачного!
Нехай у прийдешньому році ваші страви будуть ще смачнішими, а їх приготування супроводжується лише позитивними емоціями!