Укр Рус
28 травня, 22:15
1

Ні, не молоко: який інгредієнт зробить ваше картопляне пюре ідеальним

Основні тези
  • Шовковості картопляному пюре додають не тільки масло та молоко. 
  • Пахта або натуральний йогурт – чудова альтернатива звичним способам.
  • Також не варто боятися експериментувати зі спеціями. 

Джерело:

pysznosci

Картопляне пюре користується неабиякою популярністю серед господинь. І забезпечити ідеальний результат гарніру допоможе один простий інгредієнт.

Гладка консистенція – ось головна ознака неймовірного картопляного пюре. І досягнути її просто. Як? Всі одразу думають про молоко, але це не зовсім так. 

Читайте також Лише 30 хвилин – і про перекус можна не турбуватися: готуємо виточений печінковий паштет

Що додати до картопляного пюре 

Масло або молоко додадуть пюре шовковості, однак разом з тим і калорійності. Є альтернатива, яка ще й потурбується про вашу фігуру. Це пахта або натуральний йогурт.

Якщо ви майстер додавання спецій, то багато кухарів переконані, що цілком може вистачити навіть води, у якій ви варили картоплю. Втім, вершковий смак – один з улюблених акцентів цього гарніру, тому на цьому варіанті рідко коли зупиняються. 


Це люблять усі / Фото Pixabay 

Які спеції додати 

Смак картопляного пюре чудово доповнять перець, сіль, мускатний горіх, можна поекспериментувати із часником. Також тут завжди доречна зелень – кріп або петрушка. 

Ідеальне рішення на всі випадки життя: смачний та простий салат із ковбасою.