Ні, не молоко: який інгредієнт зробить ваше картопляне пюре ідеальним
Джерело:
pysznosciКартопляне пюре користується неабиякою популярністю серед господинь. І забезпечити ідеальний результат гарніру допоможе один простий інгредієнт.
Гладка консистенція – ось головна ознака неймовірного картопляного пюре. І досягнути її просто. Як? Всі одразу думають про молоко, але це не зовсім так.
Читайте також Лише 30 хвилин – і про перекус можна не турбуватися: готуємо виточений печінковий паштет
Що додати до картопляного пюре
Масло або молоко додадуть пюре шовковості, однак разом з тим і калорійності. Є альтернатива, яка ще й потурбується про вашу фігуру. Це пахта або натуральний йогурт.
Якщо ви майстер додавання спецій, то багато кухарів переконані, що цілком може вистачити навіть води, у якій ви варили картоплю. Втім, вершковий смак – один з улюблених акцентів цього гарніру, тому на цьому варіанті рідко коли зупиняються.
Які спеції додати
Смак картопляного пюре чудово доповнять перець, сіль, мускатний горіх, можна поекспериментувати із часником. Також тут завжди доречна зелень – кріп або петрушка.