Млинці важко назвати рідкісним сніданком, тож усі дискусії стосуються лише одного – начинки. Комусь подобаються солоні інгредієнти, для когось зранку смакує солоденьке.
Цікаво Ви мусите приготувати "Мавпячий хліб": несподіваний смаколик від Ярославського
Якщо ви з групи любителів солодкого, то пропонуємо доповнити ніжні млинці власноруч приготованою карамеллю.
Рецепт млинців з карамеллю та бананом
Час: 30 хвилин
Порцій: 4
Приготування:
- Інгредієнти для млинців кладемо в блендер або глибоку миску та збиваємо до однорідності. Залишаємо на 5 хвилин.
- Готуємо карамель. Кладемо цукрову пудру у невелику каструлю, додаємо воду та варимо 3 – 4 хвилини, поки карамель не стане каштанова. Знімаємо з вогню, додаємо масло та акуратно розмішуємо.
- Смажимо млинці у звичний спосіб.
- Банани нарізаємо та загортаємо у млинці.
- Млинці поливаємо карамеллю, посипаємо пудрою та какао-порошком.
- Подаємо страву до столу.
Смачного!