Млинці важко назвати рідкісним сніданком, тож усі дискусії стосуються лише одного – начинки. Комусь подобаються солоні інгредієнти, для когось зранку смакує солоденьке.

Цікаво Ви мусите приготувати "Мавпячий хліб": несподіваний смаколик від Ярославського

Якщо ви з групи любителів солодкого, то пропонуємо доповнити ніжні млинці власноруч приготованою карамеллю.

Рецепт млинців з карамеллю та бананом

Час: 30 хвилин

Порцій: 4

Приготування:

  1. Інгредієнти для млинців кладемо в блендер або глибоку миску та збиваємо до однорідності. Залишаємо на 5 хвилин.
  2. Готуємо карамель. Кладемо цукрову пудру у невелику каструлю, додаємо воду та варимо 3 – 4 хвилини, поки карамель не стане каштанова. Знімаємо з вогню, додаємо масло та акуратно розмішуємо.
  3. Смажимо млинці у звичний спосіб.
  4. Банани нарізаємо та загортаємо у млинці.
  5. Млинці поливаємо карамеллю, посипаємо пудрою та какао-порошком.
  6. Подаємо страву до столу.

Смачного!