Цей рецепт передається із покоління в покоління, йому вже понад 100 років. Не дивно, що ця страва має таку популярність – її смак зачаровує з першого шматочка. Якщо ви очікуєте гостей або хочете приготувати щось особливе на вихідні, тоді цей рецепт стане чудовою опцією.

Читайте також Майже всі роблять цю помилку: що слід додати у бульйон за 30 хвилин до закінчення варіння

Рецепт рулету зі свининою та сиром

Час: 50 хвилин

Порцій: 2

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
  2. Фарш розкачуємо на дошці або робочій поверхні. Солимо та перчимо.
  3. Рівномірно розподіляємо сир по всій довжині фаршу. Також акуратно викладаємо нарізані кружечками помідори.
  4. Скручуємо рулет, щоб сир та помідори були закриті всередині.
  5. Посипаємо рулет панірувальними сухарями.
  6. Нарізаємо меншими порціями та обсмажуємо кожен шматок по 2 – 3 хвилини з кожного боку.
  7. Перекладаємо менші рулетики на деко та випікаємо 10 – 15 хвилин.
  8. Подаємо до столу з улюбленими гарнірами та салатом.

Смачного!