Зазвичай у приготуваннях соусу немає особливих труднощів. Але інколи трапляється, що інгредієнти "поводять" себе не так, як потрібно.
Читайте також Це знають далеко не всі: з чого та як насправді роблять розчинну каву
Особливо це трапляється із соусом, головним складником якого є сметана. 24 Канал розповідає, як подолати цей неприємний кулінарний бар'єр.
Що робити, аби сметана не згорталася
Часто трапляється, що варто пропустити один цінний момент – і сметана, яку ми додаємо у соус, миттю згортається. Неприємно, коли страва псується вже на фінальних акордах, тому важливо знати, як цього уникнути.
Соус зі сметани чудово доповнює безліч страв / Фото Pixabay
Насправді тут допоможе дуже простий та тривіальний секрет. Усе, що потрібно зробити – це додати до сметани трішки молока. Такий нехитрий лайфхак гарантує, що рідина буде випаровуватися саме з молока, а консистенції сметани нічого не загрожує. Інколи пропонують додавати звичайну воду, але кілька мілілітрів молока не виглядають важливою причиною для економії.