19 квітня,
23:55
Вашу паску впізнають з тисячі: блогерка показала простий рецепт сирної випічки "Тирамісу"
Джерело:
apostropheКожна господиня хоче, аби її паска відрізнялася від інших. Що ж, декому це вдається більш ніж цілком, і все – завдяки особливим рецептам.
Паска зі смаком тирамісу – це унікальна можливість зробити так, аби ваш смачний стіл обговорювали ще довго. Потрібно буде трішки почаклувати, але повірте – воно того точно вартує.
Буде цікаво Основа весняного меню: 3 швидкі страви з морепродуктів
Рецепт сирної паски "Тирамісу"
Час: 1 година + час на просочування
Порцій: 1
Інгредієнти:
– 400 грамів кисломолочного сиру;
– 3 столові ложки цукру;
– 80 грамів сметани (20%);
– 10 грамів ванільного цукру;
– 80 грамів згущеного молока;
– 60 грамів вершкового масла (82%);
– печиво савоярді;
– какао без цукру.
Приготування:
- У глибокій мисці збиваємо сир, цукор, ванілін та сметану.
- Окремо збиваємо масло і згущене молоко.
- З'єднуємо суміші і добре збиваємо.
- Заварюємо міцну каву та додаємо трішки коньяку.
- Беремо велику миску. На дно ставимо кулінарне кільце. Зверху – форму для сирної паски, яку в 2 шари застеляємо марлею.
- Викладаємо такі шари: сирна суміш, какао, змочене у каві печиво савоярді. Чергуємо шари, поки не заповнимо форму.
- Останнім верхнім шаром повинна бути сирна суміш. Закриваємо марлею і дощечкою чи іншим вантажем.
- Ставимо у холодильник на 8 – 12 годин.
- За бажанням можна прикрасити паску вершками або шоколадом.
Смачного!
Вам треба це знати: чому майже всі печуть паску у паперовій формі.