7 липня,
23:54
Якщо в спеку їсти не хочеться: готуємо смузі з ожини та яблука
Джерело:
ВВС FoodСмузі завжди приходить на допомогу, коли апетит не на висоті. Особливо напій доречний у літній сезон ягід та фруктів.
Цим напоєм можна як розпочати день, так і смачно перекусити у динамічному робочому ритмі. Головне – мати піл рукою блендер, а все інше не займе багато часу та зусиль.
Цікаво Якщо сніданок – то такий: легкий рецепт яєць пашот, які дадуть заряд на тиждень
Рецепт смузі з ожини і яблука
Час: 5 хвилин
Порцій: 2
Інгредієнти:
– 300 грамів заморожених ягід;
– 1 яблука, почищене, без серцевини та нарізане скибочками;
– 200 мілілітрів молока;
– 150 грамів натурального йогурту;
– 25 вівсянки;
– 10 грамів мигдалю.
Приготування:
- Усі інгредієнти кладемо у блендер.
- Збиваємо до однорідності.
- У процесі додаємо 75 – 100 мілілітрів води та ще раз добре збиваємо.
Смачного!
Цікаві опції: як можна готувати молоду картоплю.