В нього можна закохатися: готуємо незабутнє варення-желе зі смородини

5 серпня 2024, 23:56
Читать новость на русском

Джерело:

"Смачненьке"

Варення зі смородини – це окремий вид кулінарного задоволення. А особливо, коли воно таке густе, що хоч ножем нарізай.

Густе і в міру солодке варення зі смородини стане справжнім кулінарним подарунком. Воно ідеально пасує до млинців та оладок, але ви можете знайти йому спосіб застосування і на власний розсуд. 

Читайте також Ви захочете їсти його щодня: готуємо фантастичний салат з молодої картоплі

Рецепт густого варення зі смородини

Час: 40 хвилин

Порцій: залежить від розміру банок 

Інгредієнти

– 12 склянок смородини;
– 9 склянок цукру;
– 2 склянки води. 

Приготування

  1. Ягоди ставимо на вогонь. Додаємо воду та доводимо до кипіння. Варимо 15 хвилин на повільному вогні. 
  2. Додаємо цукор, добре перемішуємо та варимо ще 15 хвилин. 
  3. Розкладаємо варення по стерилізованих банках та закручуємо. 

Смачного!

Ви не повірите, що це не нагетси: оригінальний спосіб приготування цвітної капусти.