Нагетси з цвітної капусти – один з оригінальних способів використання цього овочу. Завдяки випіканню цвітна капуста в тісті не стікає жиром після виймання з духовки.
Не пропустіть Діти навчаться робити їх самі: апетитні сирні булочки, які підкорюють з першого шматочка
Хрустка цвітна капуста
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Цвітну капусту розділіть на суцвіття середнього розміру і приготуйте на пару. Воно повинно бути al dente (напівтвердим).
- Змішайте або подрібніть пластівці.
- Змішайте їх з борошном, сухим часником, меленим перцем, сіллю і перцем.
- Додайте молоко і перемішайте до отримання гладкого, однорідного, густого тіста.
- По одному занурюйте квіточки в тісто і викладайте на деко, застелене папером для випікання.
- Випікайте приблизно 25 – 30 хвилин при 180 градусах.
Смачного!