Шедевр смаку: як приготувати бульйон з кролика

6 січня 2024, 08:32
Читать новость на русском

Джерело:

Fajne gotowanie

На свята, коли стіл переповнений ситними наїдками, так хочеться скуштувати ніжної першої страви. Бульйон з кролика – це саме те, що потрібно у такі моменти.

Бульйон з кролика – витончена та неперевершена у своїй смаковій палітрі страва. Є простий та швидкий рецепт його приготування, який точно заслуговує на місце в арсеналі кожної господині. 

Цікаво Шедевр на святковому столі: готуємо мандаринове варення без зайвих зусиль

Бульйон з кролика

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Це дуже смачно / Фото fajne gotowanie

Інгредієнти:
– 600 грамів тушки кролика;
– 2 морквини;
– 1 цибулина;
– 60 грамів кореня селери;
– 1 пучок петрушки;
– спеції: сіль, перець, запашний перець, лавровий лист.

Приготування:

  1. Налийте 4 літри води у велику каструлю.
  2. Додайте промите м'ясо і запашний перець, а також лавровий лист.
  3. Варіть все 20 хвилин.
  4. Очистіть моркву, петрушку і селеру і наріжте їх дрібніше.
  5. Помістіть у каструлю з рештою інгредієнтів.
  6. Очистіть цибулю і додайте до решти інгредієнтів.
  7. Додайте петрушку.
  8. Варіть суп 1,5 години.
  9. Бульйон приправте сіллю, перцем.
  10. Подавайте готовий суп з улюбленими добавками.

Це дуже смачно: як приготувати смачну закуску.