Насамперед – без паніки. Сьогодні виробники пропонують дитяче харчування на будь-який смак та у різних форматах. Батькам потрібно лише ознайомитися з асортиментом та обрати те, що найкраще підійде малюку.

Цікаво Важливий вибір для малюка: з якого м'яса краще починати перший прикорм

Яке дитяче харчування обрати

Прикорм – доволі клопіткий процес. Годувати дитину рекомендують тоді, коли вона в гарному настрої, а матуся – повністю зосереджена на процесі та може проконтролювати малюка. На перших етапах це варто робити один раз на день і згодом переходити до триразового харчування.

Та є чимало обставин, які можуть збити графік, налагоджений батьками. Щоб голод не застав дитину у невідповідний момент, варто скористатися простим лайфхаком – придбати дитяче пюре у зручній баночці.

Саме такий формат пропонує перший м'ясний український бренд дитячого харчування "КоКо" від лідера ринку – якісної курятини "Наша Ряба". Для його виготовлення використовують найякісніші та найсвіжіші інгредієнти, зокрема перевірену часом курочку ТМ "Наша Ряба".

"КоКо" – це виключно "чистий" продукт: без солі, барвників, консервантів та ароматизаторів, бо ми завжди піклуємося про здоров’я наших дітей,
– розповідає виробник.

Варто відзначити, що пюре та супи бренду виготовляються у Європі та відповідають усім європейським стандартам якості, а м'ясо в ньому наше, українське – від національного виробника "Наша Ряба". До того ж нещодавно продукція "КоКо" взяла участь у незалежному українському тестуванні "На пробу". Експертками стали 50 матусь з різних куточків України, які виховують діток від 6 місяців до 2 років. Так, за підсумками тестування:

  • 100% експертів підтвердили, що довіряють дитячому бренду "КоКо";
  • 100% експертів підтвердили що будуть і надалі купувати його своїм дітям;
  • 100% експертів підтвердили, що дитяче харчування "КоКо" підійшло дитині.

Тож і ви можете бути впевнені – з "КоКо" від "Наша Ряба" ваша малеча отримує лише найкраще за будь-яких обставин.

"КоКо" – продукт, який завжди поруч

Ось лише кілька ситуацій, коли вам необхідно мати "КоКо" під рукою.

  • Під час сімейної поїздки. Закиньте в авто кілька баночок дитячого харчування, щоб погодувати малечу, коли вона зголодніє. Завдяки поживному складу "КоКо" швидко наситить дитину. І не хвилюйтеся: на відміну від лотків, пакування виробника убереже продукцію від протікання.
  • На прогулянці. "КоКо" зручно носити у сумці для прогулянок та рюкзаку. Захопіть із собою невеличку ложечку та організовуйте перекус на свіжому повітрі.

Продукцію "КоКо" зручно їсти на прогулянці / Фото Shutterstock

  • У гостях. Що б не приготували ваші близькі, дитина повинна отримувати спеціально приготовлену їжу без солі, барвників, консервантів та ароматизаторів. Тому навіть у гостях баночка "КоКо" – це вдале рішення.
  • Під час відключення світла. Зараз ми живемо у непередбачуваних умовах, і все частіше у будинках відключають електроенергію. Інколи це відбувається раптово, а на ремонтні роботи потрібен час. Та навіть такі обставини не мають впливати на харчування малечі. Тож бренд "КоКо" потурбувався, аби дітлахи залишалися ситими, попри всі зовнішні негаразди.
  • Коли необхідно залишити малюка з рідними. Тепер не варто перейматися, що малюк відчуватиме голод у момент вашої відсутності, адже ви довірте його найріднішим, а прикорм – найвідповідальнішому виробнику.
  • Коли ви поспішаєте. На приготування курятини потрібна щонайменше пів години. Але цей час не завжди є у запасі. Тому і тут на допомогу прийдуть дитячі пюре та супи, які поєднують куряче м'ясо та овочі.

Наразі бренд "КоКо" від "Наша Ряба" розробив 3 смаки для того, щоб раціон малюка був різноманітним та смачним:

  • М’ясне пюре "Ніжна курочка";
  • М’ясо-овочеве пюре "Суп-пюре з курочкою та овочами";
  • М’ясо-овочеве пюре "Суп-пюре з курочкою та гарбузом".

В асортименті

В асортименті "КоКо" – 3 універсальні смаки / Фото "КоКо"

Доєднайтеся до матусь та малюків, які продегустували ці смаки, та переконайтеся, що дитяче харчування від "КоКо" – це зручно, швидко та, головне, – корисно і смачно.