Смак буде досконалим: які приправи потрібно додати у суп
Джерело:
interiaСуп – це смачна та поживна домашня їжа, без якої неможливо уявити наш повсякденний раціон. Зробити його смак довершеним легко, варто лише знати кілька простих секретів.
Для приготування ідеального супу необхідно знати, які трави додавати, щоб отримати від нього максимум користі та насолоди. Дотримання лише кількох простих порад подарує вам просто фантастичний результат.
Цікаво Український бренд яловичини Skott Smeat презентували на найвпливовішій виставці світу
Чому варто додавати в супи спеції
Спеції мають багато корисних властивостей. Більшість трав мають інтенсивний аромат, який зробить будь-який суп смачним. Також потрібно пам'ятати про правильний час додавання спецій.
Лавровий лист
Ця спеція має дуже насичений аромат, за що її особливо цінують. Для яких страв краще використовувати лавровий лист? Він добре поєднується з овочевим супом, бульйоном або борщем. Приправу варто додавати в суп в кінці варіння (приблизно за п'ять хвилин до вимкнення плити).
Духмяний перець
Ця спеція характеризується гірким і терпким смаком. Найкраще спеція смакує, якщо її додати в огірковий, овочевий суп або капусняк. Це універсальна приправа, яка підійде практично до будь-якої страви. Додавати її слід на початку варіння.
Сушений кріп
Трава з сильним і ароматним запахом. Це універсальна приправа, яка підходить для будь-яких супів. Сушений кріп додається в самому кінці варіння. Також нею можна посипати готовий суп при подачі на стіл.