Для приготування ідеального супу необхідно знати, які трави додавати, щоб отримати від нього максимум користі та насолоди. Дотримання лише кількох простих порад подарує вам просто фантастичний результат.

Цікаво Український бренд яловичини Skott Smeat презентували на найвпливовішій виставці світу

Чому варто додавати в супи спеції

Спеції мають багато корисних властивостей. Більшість трав мають інтенсивний аромат, який зробить будь-який суп смачним. Також потрібно пам'ятати про правильний час додавання спецій.

Смачна страва / Фото unsplash

Лавровий лист

Ця спеція має дуже насичений аромат, за що її особливо цінують. Для яких страв краще використовувати лавровий лист? Він добре поєднується з овочевим супом, бульйоном або борщем. Приправу варто додавати в суп в кінці варіння (приблизно за п'ять хвилин до вимкнення плити).

Духмяний перець

Ця спеція характеризується гірким і терпким смаком. Найкраще спеція смакує, якщо її додати в огірковий, овочевий суп або капусняк. Це універсальна приправа, яка підійде практично до будь-якої страви. Додавати її слід на початку варіння.

Спеції вирішують усе / Фото unsplash

Сушений кріп

Трава з сильним і ароматним запахом. Це універсальна приправа, яка підходить для будь-яких супів. Сушений кріп додається в самому кінці варіння. Також нею можна посипати готовий суп при подачі на стіл.