Те, що треба на літо: простий рецепт безалкогольної сангрії
19 липня 2024,
19:51
Читать новость на русском
Джерело:
ВВС FoodЛіто завжди надихає на зберігання в холодильнику свіжих прохолодних напоїв. Це особливо важливо для тих, хто любить експериментувати та відкривати нові, захоплюючі смаки.
Безалкогольна сангрія – це фонтан фруктових вражень, який варто спробувати цього літа. Трішки бальзамічного оцту – і ви отримаєте нотки червоного вина, але можете абсолютно не турбуватися через сп'яніння.
Не пропустіть Торт без випічки з сезонними ягодами: чизкейк "Три шоколади"
Рецепт безалкогольної сангрії
Час: 20 хвилин
Порцій: 6
Інгредієнти:– 1,5 літра лимонаду;
– 300 мілілітрів журавлинного соку;
– 300 мілілітрів апельсинового соку;
– 2 столові ложки бальзамічного оцту;
– 1 нарізаний маленький апельсин;
– 1 лимон;
– 1 нарізаний лайм;
– 5 нарізаних вздовж полуниць;
– жменя свіжої м'яти;
– кубики льоду.
Приготування:
- Налийте лимонад, журавлинний сік, апельсиновий сік і бальзамічний оцет у великий глечик і добре перемішайте.
- Додайте лід, нарізані фрукти та м'яту шарами. Перемішайте ще раз, щоб усі інгредієнти добре поєдналися.
- Подавайте у бокалах для вина або у великих келихах.
Смачного!