20 лютого,
07:20
Спробуйте знайти щось краще до закусок: гостре зелене масло на всі випадки життя
Джерело:
prostowayЗелене масло може стати зіркою вашого столу. Воно не лише має естетичний вигляд, а вражає колоритом смакових вражень.
Зелене масло – це те, що точно додасть естетики для вашого столу. Втім, це не єдина його принада, адже простий додаток до закусок зможе яскраво доповнити смакову гармонію.
Читайте також Універсальна закуска з редиски: може бути як салат або ж бюджетна намазка на хліб
Рецепт гострого зеленого масла
Час: 10 хвилин
Порцій: приблизно 120 – 130 грамів
Інгредієнти:
– 100 – 120 грамів масла;
– по 10 грамів кропу та петрушки;
– 2 зубчики часнику;
– сіль до смаку.
Приготування:
- Масло виймаємо з холодильника, воно має бути кімнатної температури.
- Зелень подрібнюємо ножем, а часник продавлюємо.
- Змішуємо усі інгредієнти з маслом та трішки солимо.
- Перекладаємо масло у зручну тару та перекладаємо у холодильник для зберігання.
Смачного!
Ви будете у захваті: як швидко приготувати підливку до гарніру.