Салат з редиски чудово підійде як доповнення до других страв, так і як самостійний сніданок з хлібом. Це чудовий інгредієнт, який потрібно обов'язково використати.
Цікаво Не тільки зі сметаною чи помідорами: який соус подати до голубців – добірка рецептів
Салат з редиски
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Варені яйця, редис та сирок слід натерти на крупній тертці.
- Цибулю і цибулю дрібно наріжте.
- Змішайте всі інгредієнти, приправте і знову перемішайте.
- Прикрасьте скибочками редьки та посипте подрібненою цибулею.
Як обрати смачну редиску для салату
Вибирайте редиску зі свіжим стеблом та без ознак в'ялості чи м'якості. З яскраво-червоним або рожевим відтінком, яка матиме рівномірний колір без плям.
Оберіть редиску середнього розміру, оскільки великі головки можуть бути без смаку солодкими, а занадто маленькі можуть бути менш соковитими.