Французькі сніданки відрізняються особливим шармом, тому для вихідних це буде чудовий вибір. Не обов'язково витрачати час на круасани – є значно простіша та швидша опція, яка окрім легкості приготування може похизуватися смаком.
До речі 8 переваг курячих гомілок, про які ви могли не знати
Рецепт яєчні по-французьки у хлібі
Час: 15 хвилин
Порцій: 2
Швидко та смачно / Фото Unsplash
Інгредієнти:
- 2 яйця;
- 2 скибочки тостового хліба;
- 20 грамів вершкового масла;
- дрібка солі;
- зелень та спеції – до смаку.
Приготування:
- Вирізаємо з хліба м'якуш. Розтоплюємо масло на сковорідці та обсмажуємо хліб з двох сторін.
- Розбиваємо яйця у виїмку, солимо та смажимо до готовності.
- Перед подачею посипаємо зеленню або тертим сиром.
- Страва пасує з будь-якими додатками, тож кожен може підібрати й інші компоненти сніданку на свій смак.