Відома українська кондитерка, суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф. Професіонали" опублікувала на своїй сторінці в соцмережі інстаграм сімейне фото, на якому вона з чоловіком та хлопчиком.

Читайте також Кондитерка Єлизавета Глінська розбурхала мережу стрункими ніжками – спекотне фото

Соцмережа вибухнула коментарями та запитаннями, щодо цієї фотографії, адже дівчина ніколи не розповідала про своє особисте життя, ба більше – не показувала фото попередніх стосунків.

"Куди б я не бігла, чим би не займалася, мені завжди важливо повертатися додому, щоб провести час з сім'єю. Я з дитинства люблю новорічні свята, мені здається, що саме в цей час все стає немов у казці", – зазначила Єлизавета Глінська.

Шанувальник Лізи Глінською активно коментують її публікацію, запитуються про хлопчика та чоловіка на фото. Одні припускають, що це син її коханої людини, інші, що брат. Ми не будемо гадати на кавовій гущі, та висувати якісь припущення – головне, що дівчина щаслива та кохана.

Ще на проєкті "Мастер Шеф", коли Ліза Глінська була його учасницею, а не суддею, дівчина зізналася, що була одруженою, але через втрату дитини пара розійшлась. Більше ніяких подробиць кондитерка не розголошувала та не коментувала.