Євген Клопотенко сів на дієту: які продукти кулінар прибрав зі свого раціону
Джерело:
Інстаграм Євгена КлопотенкаВідомий український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко поділився з шанувальниками в інстаграм, що після консультації зі спеціалістом дотримується дієти.
Відтепер Євген Клопотенко вимушений дотримуватися дієти через аналізи на лактозу. Дієтологи заборонили вживати червоне м'ясо, молоко та прибрати з раціону вуглеводи.
Читайте також Володимир Ярославський анонсував відкриття нового ресторану у столиці з відкритою кухнею
Мене посадили на дієту. Заборонили їсти червоне м'ясо, вуглеводи після 15:00, вечеряти після 20:00 та пити молоко. От і настав трагічний момент в моєму житті. Я вийшов від дієтолога та почув, як небеса регочуть з мене, – прокоментував Євген Клопотенко
Євген Клопотенко відповідально поставився до дієти та запитав у спеціалістів, які продукти можна вживати. Спеціалісти відповіли, що сир можна включити до раціону.
Крім того, дієтологи рекомендували шеф-кухарю змінити денний режим.
Сказав, що я маю лягати спати до одинадцятої. Навіщо? Щоб м'язи у мене росли. Я сказав, що мені м'язи не потрібні, я на спорт не для цього ходжу, – поскаржився шеф-кухар.
Після відвідування дієтолога Євген зізнався, що встиг до 15:00 купити пончиків, вафельок та косичок з кленовим сиропом.
Бо на годиннику була половина третьої і я ще потрапляв у рамки дозволеного. Каву взяв без молока, – зізнався шеф-кухар.
Євген Клопотенко – український кулінарний експерт, шеф-кухар, бізнесмен, телеведучий, ресторатор, випускник французької школи Le Cordon Blue. 2015 року взяв участь у 5 сезоні українського кулінарного шоу "Мастер Шеф" та став його переможцем. Засновник соціального проєкту зі зміни культури харчування Cult Food.Нагадаємо, Євген Клопотенко зізнався, навіщо застрахував своє обличчя.